Dr. Ina Isac

"Appreciation is a wonderful thing.
It makes what is excellent in others belong to us as well."
Voltaire
Preturi Blog Intreaba
Medicul
Parerea
Pacientilor

Parerea pacientilor ...

Experienta pacientilor este un important punct de referinta pentru cei ce se gandesc sa aleaga proceduri asemanatoare.
Adaugati Mesaj Pagina [0] [1] [2] ... [Ultima Pagina]

  
Ana (21)

Oras : Pitesti
Tara : Romania
Doamma Doctor Ina Isac este o persoana minunata, pe lângă faptul ca are mâini de aur, și sufletul dânsei e tot la fel. Am o luna de la operația de rinoplastie și cu toate ca e prea devreme, deja sunt extrem de mulțumită de rezultat, mi a schimbat total viața. Nu am știut ce înseamnă durerea in aceasta intervenție și m am recuperat foarte ușor. O recomand cu mare drag și ii multumesc mult pentru tot!!
Ieri 22:04 PM
 
Mihaela L. (36)
Am făcut o operație de abdominoplastie completa si lipoaspiratie.
De la prima întâlnire cu Dna. Doctor Isac am remarcat profesionalismul pasiunea si amabilitatea dumneaei.
Acum, la 6 luni dupa operatie pot spune ca sunt mulțumită de alegerea făcută.
Îi mulțumesc dnei doctor Isac.
Ieri 19:47 PM
 
Florin (36)
Am doar cuvinte de laudă şi apreciere pentru un medic excepțional şi un om deosebit. Sunt foarte mulțumit de rezultatul operației de blefaroplastie inferioară, recuperarea a fost foarte uşoară iar doamna doctor mi-a fost alături cu sfaturi ori de câte ori am avut nevoie.
Vă mulțumesc pentru tot!
Mar 20 2019 10:43 AM
 
Denisa B (20)

Oras : București
Tara : România
Îi mulțumesc doamnei doctor Ina Isac pentru rezultatul excepțional obținut în urma intervenției de argumentare mamară prin incizie periareolară (în jurul mamelonului) și a liftingului, în cazul unor sâni tuberoși de gradul al III-lea, caz care nu este acceptat de foarte mulți medici chirurgi esteticieni din cauza gradului ridicat de dificultate. Operația a fost un succes , rezultatul este uimitor. Menționez că nu am avut nici cea mai mică urmă de durere, ceea ce e de necrezut pentru mulți alți pacienți. Am rămas plăcut surprinsă în momentul în care doamna doctor mi-a scris sa ne întâlnim la cabinetul dânsei pentru a scoate drenele în ziua de duminică, zi liberă, când putea profita de timpul liber petrecut alături de familie. Doamna doctor Ina Isac este un medic minunat, sensibil, devotat, care se interesează periodic de starea pacientului de după intervenție. Dacă ar fi să mai am nevoie de vreo intervenție chirurgicală care tine de chirurgia plastică, as apela cu cea mai mare încredere tot la doamna doctor Ina Isac. Mulțumesc și vă rămân recunoscătoare!
Mar 14 2019 19:40 PM
 
Gabriela (46)

Oras : Bucuresti
Tara : Romania
Încep prin a-i multumi din suflet doamnei doctor Ina Isac,un medic dedicat meseriei sale,pasionat,cu un suflet minunat.Acum doua luni mi s-a practicat o abdominoplastie și liposucție și nu pot fi mai mulțumită de atât.In sfârșit,mi-am recăpătat talia de dinainte de sarcina multipla,pe care am avut-o acum mai bine de 18 ani.O recomand cu sinceritate și caldura pe doamna doctor .Nu as fi putut face o alegere mai buna.
Feb 10 2019 19:27 PM
 
Victoria (30)

Oras : Chisinau
Tara : Republica Moldova
Multumiri Doamnei Doctor Ina Isac si intregii sale echipe pentru profesionalism si amabilitate. Operatia a fost cu succes si dupa interventie ii multumesc pentru consultatiile repetate efectuate periodic. Recomand acest profesionalism cu toata incredere. Multumesc din nou.
Jan 29 2019 13:35 PM
 
E C (43)

Oras : Bucuresti
Tara : Romania
La final de 2018 mi-au fugit gândurile intr-o retrospectie a anului si n-am avut cum sa nu ma gandesc, cu multa mulțumire in suflet si recunostinta, la ce a insemnat pentru mine intalnirea cu dna dr. Ina Isac. A fost greu sa iau decizia de a ma opera si a fost si mai greu sa ma hotarasc cu cine voi face acest pas, mai ales ca nu am avut in jurul meu persoane care sa fi trecut prin experiente similare astfel incat sa pot beneficia de recomandarile lor. Am fost decat eu, cu decizia mea si cu internetul. Acum, la trei luni de la operatia la sani, stiu ca alegerea mea a fost perfecta pt ca asa am ajuns sa intalnesc un om deosebit si un profesionist desavarsit care mi-a oferit prin rezultatul muncii sale multa încredere în mine si, nu in ultimul rand, fericire. Va multumesc pentru toata grija si atentia dvs, dna doctor!
Jan 24 2019 23:35 PM
 
GB (43)

Oras : Bucuresti
Tara : Romania
In urma cu 2 luni, am trecut peste operatia de augmentare mamara. Mi.a luat mult timp sa ma decid, insa nu puteam sa fac o alegere mai buna decat D.na Dr. Ina Isac. Sunt foarte multumita de rezultat. Dna Dr. a fost extraordinara, a fost alaturi de mine in fiecare moment, mi.a dat multa incredere, iar rezultatul este mai mult decat ma asteptam. Multumesc foarte mult.
Dec 31 2018 18:37 PM
 
Daniel T (31)

Oras : Calarasi
Tara : Romania
Am suferit o interventie de rinoseptoplastie primara in urma cu aproape doua luni. Dupa operatie nu am avut dureri asa cum ma asteptam, a fost totul foarte ok si m.am recuperat destul de repede. Ii multumesc foarte mult doamnei doctor si recomand tuturor.
Nov 29 2018 21:19 PM
 
Lacramioara T (38)

Oras : Constanta
Tara : Romania
Multumesc, Multumesc si inca de un milion de ori multumesc, doamna doctor. Am o saptamana de la operația de rinoplastie primară iar aspectul meu este minunat. Sunt extrem de fericita cu noul meu năsuc atat din punct de vedere estetic cat si functional. La 2 zile după operație cand am respirat pe nara stângă am avut senzatia aerului de munte. Sunt extrem de mulțumită, va recomand cu mare drag si incredere si voi reveni pentru o nouă intervenție.
Nov 09 2018 21:24 PM
 
Pagina [0] [1] [2] ... [Ultima Pagina]


Cine este online?
Pacientii au postat 418 mesaje
Acum sunt 1 utilizator online
Cei mai multi utilizatori online au fost 19 in data de Oct 29 2012 16:54 PM