Informare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de drisac.ro

CONTEXTUL LEGISLATIV

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link: GDPR (ro)

DATE COLECTATE DE DRISAC.RO

drisac.ro isi propune sa colecteze cât mai puține date personale de la vizitatorii website-ului, iar în puținele cazuri în care acestea s-au colectat, se încerca minimizarea și anonimizarea lor.

drisac.ro colectează minimum de date posibil necesar funcționarii siteului:
Pentru utilizatorii care nu folosesc Formularul de Contact sau Formularul "Parerea pacientului", site-ul inregistreaza adresa IP pentru a preveni posibile atacuri si abuzuri de tip flood.
Pentru utilizatorii care folosesc Formularul de Contact sau Formularul "Parerea pacientului" si postează un mesaj, logăm:

  • adresa IP pentru a preveni posibile atacuri si abuzuri de tip flood
  • nume si prenume (anonimizat folosind doar initiale)
  • tara si localitatea (optional)
  • sex

    drisac.ro nu a înstrăinat și nu va înstrăina către terți niciodată aceste date.

    Dacă doriți accesarea, modificarea sau ștergerea tuturor datelor colectate de drisac.ro despre Dumneavoastră, va rugam trimiteți un mail la adi.muraru@gmail.com și ne vom ocupa cu celeritate de acest lucru.

    În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile menționate de regulamentul GDPR în privința contului dumneavoastră vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră catre adi.muraru@gmail.com, specificand datele dvs.

    Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele

    Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
    
    Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336
    
    Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro
    
    Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
    
    Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212
    
    Fax: +40.318.059.602
    

    PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    Datele dvs. personale sunt stocate de catre drisac.ro pe serverele sale.

    Datele cu caracter personal pe care le prelucram bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.

    Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre tine (numele complet, datele de contact) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza pe un alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.

    SECURITATEA DATELOR PERSONALE

    Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

    Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

    Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

    ver. 1.0/24.09.2018