Dr. Ina Isac

"They've got these new techniques where they can suck the fat out of one part of your body and put it into other parts. Boy, that's a bad idea, I want them to suck the fat out of my body and put it into Cindy Crawford's"
Rita Rudner
Preturi Blog Intreaba
Medicul
Parerea
Pacientilor
 
Chirurgie plastica si estetica
Injectologie
Chirurgie reconstructiva
  • Chirurgia mainii
  • Corectie cicatrici
  • Maladia Dupuytren
Alte interventii
  • Alte interventii
•  Conturarea corpului - Lipoaspiratia

augmentare
> detalii     > galerie foto
Lipoaspiratia este o procedura chirurgicala de indepartare a grasimii aflata in exces in anumite zone ale corpului care se efectueaza de obicei sub anestezie generala su rahianestezie , implica mai multe incizii mici de circa 3-4 mm, cateva ore de oparatie si cateva zile de recuperare. Durata interventiei si a recuperarii depind de cantitatea de grasime indepartata, ariile tratate, tehnica utilizata, indemanarea chirurgului si starea de sanatate a pacientului.

Lipoaspiratia efectuata la persoanele obeze cu scopul de a pierde in greutate da rezultate de cele mai multe ori dazamagitoare. Pacientul trebuie sa inteleaga foarte bine ca lipoaspiratia este o metoda de conturare corporala si nu de slabire, ea ajuta la eliminarea depozitelor de grasime care nu pot fi indepartate prin sport sau dieta.
.

Cititi toate detaliile referitoare la aceasta procedura.