Parerea pacientilor

Experienta pacientilor este un important punct de referinta pentru cei ce se gandesc sa aleaga proceduri asemanatoare. Scrie o parere despre experienta avuta inainte si dupa interventie.

Scrie o parere
1
2
3
4
5
Trimite
     
Renunta

Scrie o parere

Dr. Ina Isac
Average rating:  
 392 reviews
by Ioana on Dr. Ina Isac
By Doamna Doctor Ina Isac

“ Recomd din toată inima pe Doamna Doctor Ina Isac !!!!! Un suflet deosebit , un caracter foarte frumos! Pe data de 04-06-2019 am avut o intervenție deosebit de grea( rinoseptoplastie primara,reconstrucție valve nazale interne și externe, fracturare cornete nazale inferioare) Doamna Doctor este 100% o femeie cu mâini de aur ! 🙏😍 Va mulțumesc din tot sufletul meu Doamna Doactor va sunt recunoscătoare toată viața mea , va mulțumesc pentru ca existați !!! Va doresc multă sănătate si tot binele din lume !!!! Datorită Dvs eu sunt o femeie împlinita ! Mii de mulțumiri !!!!❤️😘💐

by RP on Dr. Ina Isac

Pe data de 20 Februarie 2019 am fost operata de Mastopexie cu autoproteza si cicatrice in Tinversat. Am fost tratata impecabil de D-na doctor Ina Isac, are niste maini de inger si multă rabdare - pentru ca trebuie sa va spun ca am fost o pacienta dificila (stări de leșin dese😔), nu m-a durut nimic, totul a fost perfect, am urmat intocmai instructiunile sale, iar rezultatul este mult peste asteptari. Acum cand ma analizez in oglinda din fata si din profil am zambetul pe buze pentru ca imi place ceea ce vad . Nu pot decat sa-i multumesc din suflet d-nei doctor Ina Isac si întregii echipe pentru profesionalismul de care au dat dovada.
Va recomand sa apelati la serviciile d-nei doctor Ina Isac,este mai intai de toate un om deosebit si un medic exceptional.
Va multumesc foarte mult pentru ce ati facut pentru mine si o sa va fiu recunoscatoare toata viata!😘😘🤗🤗

by Alina on Dr. Ina Isac

Pe data de 21 Februarie 2019 am făcut operația de augmentare mamară. Chiar dacă sunt o persoana ff fricoasa și sensibilă la durere nu am avut nicio problema in acest sens întrucât dansa este minunata și reușește prin mult calm și profesionalism sa-ți inducă încă de la început o stare de bine.
Am făcut alegerea cea mai buna pentru doamna doctor Ina Isac și o recomand cu cea mai mare caldura tuturor celor care vor o schimbare in bine in viața lor . Sânii mei sunt cu adevărat minunați 😁!Multumesc ffff mult doamna doctor și întregii sale echipe !

by Anonymous on Dr. Ina Isac

În urma cu 2 luni am avut o intervenției de argumentare mamară prin incizie în jurul mamelonului si a liftingului.Sunt foarte mulțumită de rezultat , ma simt alt om .Multumesc din suflet Doamnei Dr.Ina Isac pentru bunatatea si experienta cu care m-a tratat😘

by Ana on Dr. Ina Isac

Doamma Doctor Ina Isac este o persoana minunata, pe lângă faptul ca are mâini de aur, și sufletul dânsei e tot la fel. Am o luna de la operația de rinoplastie și cu toate ca e prea devreme, deja sunt extrem de mulțumită de rezultat, mi a schimbat total viața. Nu am știut ce înseamnă durerea in aceasta intervenție și m am recuperat foarte ușor. O recomand cu mare drag și ii multumesc mult pentru tot!!

MAR 22 2019 22:04 PM

by Mihela L on Dr. Ina Isac

Am făcut o operație de abdominoplastie completa si lipoaspiratie.
De la prima întâlnire cu Dna. Doctor Isac am remarcat profesionalismul pasiunea si amabilitatea dumneaei.
Acum, la 6 luni dupa operatie pot spune ca sunt mulțumită de alegerea făcută.
Îi mulțumesc dnei doctor Isac.

by Florin on Dr. Ina Isac

Am doar cuvinte de laudă şi apreciere pentru un medic excepțional şi un om deosebit. Sunt foarte mulțumit de rezultatul operației de blefaroplastie inferioară, recuperarea a fost foarte uşoară iar doamna doctor mi-a fost alături cu sfaturi ori de câte ori am avut nevoie.
Vă mulțumesc pentru tot!

by Denisa B on Dr. Ina Isac

Îi mulțumesc doamnei doctor Ina Isac pentru rezultatul excepțional obținut în urma intervenției de argumentare mamară prin incizie periareolară (în jurul mamelonului) și a liftingului, în cazul unor sâni tuberoși de gradul al III-lea, caz care nu este acceptat de foarte mulți medici chirurgi esteticieni din cauza gradului ridicat de dificultate. Operația a fost un succes , rezultatul este uimitor. Menționez că nu am avut nici cea mai mică urmă de durere, ceea ce e de necrezut pentru mulți alți pacienți. Am rămas plăcut surprinsă în momentul în care doamna doctor mi-a scris sa ne întâlnim la cabinetul dânsei pentru a scoate drenele în ziua de duminică, zi liberă, când putea profita de timpul liber petrecut alături de familie. Doamna doctor Ina Isac este un medic minunat, sensibil, devotat, care se interesează periodic de starea pacientului de după intervenție. Dacă ar fi să mai am nevoie de vreo intervenție chirurgicală care tine de chirurgia plastică, as apela cu cea mai mare încredere tot la doamna doctor Ina Isac. Mulțumesc și vă rămân recunoscătoare!

by Gabriela on Dr. Ina Isac

Încep prin a-i multumi din suflet doamnei doctor Ina Isac,un medic dedicat meseriei sale,pasionat,cu un suflet minunat.Acum doua luni mi s-a practicat o abdominoplastie și liposucție și nu pot fi mai mulțumită de atât.In sfârșit,mi-am recăpătat talia de dinainte de sarcina multipla,pe care am avut-o acum mai bine de 18 ani.O recomand cu sinceritate și caldura pe doamna doctor .Nu as fi putut face o alegere mai buna.

by Victoria on Dr. Ina Isac

Multumiri Doamnei Doctor Ina Isac si intregii sale echipe pentru profesionalism si amabilitate. Operatia a fost cu succes si dupa interventie ii multumesc pentru consultatiile repetate efectuate periodic. Recomand acest profesionalism cu toata incredere. Multumesc din nou.

by E.C. on Dr. Ina Isac

La final de 2018 mi-au fugit gândurile intr-o retrospectie a anului si n-am avut cum sa nu ma gandesc, cu multa mulțumire in suflet si recunostinta, la ce a insemnat pentru mine intalnirea cu dna dr. Ina Isac. A fost greu sa iau decizia de a ma opera si a fost si mai greu sa ma hotarasc cu cine voi face acest pas, mai ales ca nu am avut in jurul meu persoane care sa fi trecut prin experiente similare astfel incat sa pot beneficia de recomandarile lor. Am fost decat eu, cu decizia mea si cu internetul. Acum, la trei luni de la operatia la sani, stiu ca alegerea mea a fost perfecta pt ca asa am ajuns sa intalnesc un om deosebit si un profesionist desavarsit care mi-a oferit prin rezultatul muncii sale multa încredere în mine si, nu in ultimul rand, fericire. Va multumesc pentru toata grija si atentia dvs, dna doctor!

by G.B. on Dr. Ina Isac

In urma cu 2 luni, am trecut peste operatia de augmentare mamara. Mi.a luat mult timp sa ma decid, insa nu puteam sa fac o alegere mai buna decat D.na Dr. Ina Isac. Sunt foarte multumita de rezultat. Dna Dr. a fost extraordinara, a fost alaturi de mine in fiecare moment, mi.a dat multa incredere, iar rezultatul este mai mult decat ma asteptam. Multumesc foarte mult.

by Daniel T on Dr. Ina Isac

Am suferit o interventie de rinoseptoplastie primara in urma cu aproape doua luni. Dupa operatie nu am avut dureri asa cum ma asteptam, a fost totul foarte ok si m.am recuperat destul de repede. Ii multumesc foarte mult doamnei doctor si recomand tuturor.

by Lacrimioara T on Dr. Ina Isac

Multumesc, Multumesc si inca de un milion de ori multumesc, doamna doctor. Am o saptamana de la operația de rinoplastie primară iar aspectul meu este minunat. Sunt extrem de fericita cu noul meu năsuc atat din punct de vedere estetic cat si functional. La 2 zile după operație cand am respirat pe nara stângă am avut senzatia aerului de munte. Sunt extrem de mulțumită, va recomand cu mare drag si incredere si voi reveni pentru o nouă intervenție.

by Mirela on Dr. Ina Isac

Am apelat la D-na Doctor Cristina Isac pt o operație de rinoplastie,sunt extrem de mulțumită de rezultat!! O recomand cu mare incredere! Va Multumesc din suflet! :*

Page 1 of 27:
«
 
 
1
2
3
 
»